Baldovin Concept censured on Facebook

(ro- for English scroll down) Baldovin Concept a fost pentru o perioada in imposibilitate de a fi publicat pe Facebook. Probabil ca unii dusmani ai sigurantei femeilor au fost deranjati de articolele scrse aici in ultimul an, si l-au raportat masiv ca spam, desi continutul sau nu contine reclame si nu vinde nimic. La rugamintile mele, dvs. cititorii ati contraraportat ca spatiu sigur care nu incalca standarderele comunitatii, pentru care va multumesc.

Eng- Baldovin Concept was for some time banned to be published on Facebook. Probably some women's security enemies were disturbed by the last year's articles I wrote here and received multiple negative spam reports to Facebook, although its content doesn’t contain advertising or any kind of commerce. But due to my asking for help, you the readers counter-reported this space as safe, not going against the Facebook Community Standards, so I thank you for that.

6 mai 2018

3.2. Prostitutia mascata

3. Abuzurile cu consimtamant natural in relatiile amoroase


3.2. Prostitutia mascata2. Urmatorul nivel al transmiterii abuzurilor nonviolente de cuplu in corpul piramidei sociale este prostitutia mascata. Daca poligamia fortata este practicata de varful piramidei sociale, sau de cei cu castiguri materiale peste media, prostitutia mascata se practica de mijlocul acesteia. Uneori ea este chiar raspunsul la aceasta predispozitie sociala a privilegiatilor de a cumpara consimtamant natural. Din aceasta cauza ea este practicata de ambele sexe, dupa cum spuneam in articolul anterior, dar majoritar de catre femei. Poligamul de fortare e dispus sa plateasca o suma mare de bani pentru a transforma o femeie decenta in prostituata. Dimpotriva, persoana care practica prostitutia mascata nu isi permite aceasta suma. De fapt ea nu e dispusa sa plateasca niciun fel de suma pentru avea relatie sexuala de tip prostitutie cu cealalta persoana. Dimpotriva ea este cea care ia o suma de bani de la victima, care nu banuieste ca este escrocat emotional si ca este client. Iata o prima diferentiere fata de poligamia fortata: persoana abuzata nu stie in cazul prostitutiei mascate ca este un client. In primul caz ea stie acest lucru insa nu poate rezista tentatiei materiale si acorda artificial consimtamantul. O alta diferentiere consta in faptul ca in cazul poligamiei fortate cea mai ranita este persoana care se afla in relatie oficiala cu abuzatorul, in cazul in care exista asa ceva. Dimpotriva, in cazul prostitutiei mascate nu exista o a treia persoana, clientul fiind cel mai mult abuzat.

Femeia care practica prostitutia mascata poate urmari un astfel de poligam pentru a face schimbul de consimtamant natural contra bunurilor materiale pe care le poate lua de el. Dar, in multe alte cazuri ea nu cauta un poligam, ci un barbat fara experienta si il seduce spre a se indragosti de ea si apoi a-l escroca de bunuri materiale. Daca femeia prostituata ascunsa poate uneori urmari un poligam de fortare, dimpotriva barbatul prostituat ascuns nu urmareste o femeie poligama. In general femeile nu platesc servicii sexuale ci pur si simplu accepta curtarea de la barbati care sunt interesati de ele. El urmareste o femeie singura, dornica de o relatie amoroasa. Pentru ambele cazuri abuzatorul ofera servicii sexuale pe care victima le supraevalueaza ca atasament emotional. Cu alte cuvinte abuzatorul isi vinde mascat un fals atasamentul emotional fata de victima situata in general mai sus decat el pe scara piramidei sociale. Iata aici o alta diferentiere fata de poligamia fortata, unde abuzatorul se situeaza in general pe o treapta superioara in aceasta ierarhie!

Trebuie facuta diferenta intre atasamentul normal de cuplu pe care o persoana il are fata de un partener instarit material si prostitutia mascata. Faptul ca o persoana instarita material poate obtine mai usor consimtamantul pentru relatia de cuplu e natural. Dimpotriva, in cazul prostitutiei mascate criteriul pentru intrarea intr-o relatie de cuplu, sau iesirea din ea, este doar castigul material pe termen scurt. Imboldul principal de construire a relatiei este posibilitatea de castig material ulterior in urma unui ajutor financiar pentru o problema fictiva (preponderent folosita de barbati), divort sau mostenire (preponderent folosite de femei), dupa cum voi detalia mai jos. Persoana ce practica prostitutia mascata simuleaza relatia de cuplu sau disponibilitatea de a intra in ea si de a contribui la consolidarea ei. Insa atat barbatul cat si femeia ce practica asa ceva ies dintr-o astfel de relatie fara nici un regret atunci cand i se ofera sansa unui castig material si mai mare in alta. Asa ceva nu se intampla in cazul atasamentului normal fata de o persoana instarita. Doar presiunile venite din partea unui poligam din varful piramidei sociale poate face persoana de atasament normal sa abandoneze total sau provizoriu relatia de cuplu in care se afla.

Persoana care practica prostitutia mascata gaseste trei motive pentru a abandona relatia:

  • a. amplifica unele neintelegeri minore cu partenerul/ partenera, desi inainte se trecea usor peste ele;
  • b. invoca trecerea printr-un episod depresiv sau medical de alta natura si necesitatea unei suspendari temporare a relatiei, fara a accepta ajutorul partenerului;
  • c. invoca nevoia de evolutie spirituala ce implica o viata „autentica”, desexualizata, desi acestea continua si in noua relatie .

In primul caz persoana care practica prostitutia mascata nu accepta nici un fel de dialog pentru rezolvarea acestor probleme in continuare si salvarea cuplului. In celelalte doua cazuri depresia, boala sau spiritualitatea dispar subit odata cu noua relatie. Asemenea practici sunt abuzuri ale increderii si expectantelor partenerului; interesul celor ce savarsesc asa ceva nu este formarea si consolidarea cuplului, ci ascensiunea sociala accelerata si nejustificata, prin intermediul partenerului. Acesta este vazut doar ca o piatra de trecere, accelerandu-i astfel angoasa de separare de dupa despartire.

Prostitutia mascata mai trebuie diferentiata de incompatibilitati ireconciliabile in cuplu. O evolutie foarte accelerata pe scara socio-profesionala, o radicalizare politica, sau o decadere psihopatologica (depresiva sau de alta natura) si/sau medicala a unuia din membrii cuplului devine motiv justificabil de incompatibilitate si separare. Insa e susceptibila de prostitutie mascata o repetare a acestui episod. Perindarea prin mai multe relatii si abandonarea lor, cu cresterea constanta a statutului social si fara o evolutie profesionala accelerata din partea celui care le savarseste, sau fara schimbari radicale ale mentalitatii si starii de sanatate sau psihice a partenerului, devine susceptibila de asa ceva. O astfel de „evolutie” pune sub semnul intrebarii onestitatea acestor presupuse incompatibilitati ireconciliabile in cuplu. Asa ceva lasa sa se intrevada mai mult sau mai putin aceasta forma ascunsa de prostitutie.

De asemenea prostitutia mascata trebuie diferentiata de prostitutia propriuzisa. Chiar daca in unele tari este ilegala, din cauza anumitor prejudecati sau a tendintelor lor totalitare, totusi practicarea ei deschisa, comunicarea pretului si a serviciilor prestate ii confera aspect de drept liber schimb. Insa persoana platitoare de servicii emotionale in cazul prostitutiei mascate nu stie ca atasamentul partenerului de ea este conditionata de aceste plati. Asa ceva este ilegal in schimburile economice. In legislatia privind consumul se specifica clar faptul ca orice prestator de serviciu trebuie sa ofere informatii detaliate clientilor despre serviciile sale. De cele mai multe ori persoana escrocata emotional nu ar accepta sa plateasca pentru asa ceva. Ea este inselata spre a actiona conform membrului familiei, abuzatorul simuland ca e parte cu victima dintr-o familie normala. Orice membru al unei familii normale ajuta material un alt membru care trece printr-o perioada dificila, sau caruia doreste sa-i faca anumite bucurii. Persoana abuzatoare simuleaza relatia familiala si o face pe victima sa creada ca face un lucru natural. Pana cand victima afla de strategia abuzatorului, el deja a cheltuit o suma consistenta de bani, fiind astfel escrocata.

Mai departe am sa detaliez metodele de operare atat a barbatilor cat si a femeilor care practica prostitutia mascata.

Barbatul prostituat ascuns initiaza relatii amoroase cu femei marginale, carora nu li se fac complimente si carora le lipseste foarte mult intimitatea. Ca niste adevarati vanatori, acestia initiaza relatia, simuleaza dragostea intensa, stabilesc legaturi emotionale cu victima, dupa care o santajeaza cu despartirea. Acest santaj poate fi direct sau indirect, sub diferite pretexte precum probleme grave in familie, probleme in activitatea profesionala sau dedicarea unui scop nobil precum salvarea copiilor, speciilor pe cale de disparitie, etc. Incercand sa ajute, femeia ii propune ajutorul financiar, pe care el il urmarea de la inceput. El poate escroca astfel mai multe femei in acelasi timp.

Odata cu dezvoltarea retelelor de socializare s-a dezvoltat o adevarata industrie de escrocare financiara a femeilor nesigure sau neexperimentate in comunicare. Utilizatori din Africa sau Asia orientala descarca diverse fotografii din profilele retelelor de socializare ce apartin unor barbati reali bine pozitionati social, din tari occidentale dezvoltate. Apoi ei fac profile false cu aceste fotografii. Cu aceste profile false ei cauta apoi online profilele unor astfel de femei cu statut social inferior, sau care traiesc intr-o tara inferioara economic. In scurt timp ei incep sa se „ataseze” de victima si viceversa. Dupa o idila entuziasmata pentru victima, la un moment dat se va ajunge la eternul mesaj de genul „sunt pe insula X si mi s-au furat bagajele, trimite-mi niste bani sa pot ajunge acasa!”. Si, de aici, o intreaga suita de servicii pe care victima le face pana cand incepe sa-si puna intrebari despre onestitatea partenerului sau online.

O forma mult mai organizata de prostitutie masculina mascata e insusi proxenetismul. Proxenetul petrece o perioada de timp cu viitoarea prostituata, literalmente „investind” in ea. El ii cumpara haine, mancare, bijuterii si altele, castigandu-i astfel increderea si dragostea. Insa acest moment este doar stadiul investitiei. El asteapta ca femeia sa rupa total legaturile cu familia si prietenii si o incurajeaza sa ia astfel de decizii radicale, pentru a deveni total dependent de el. Dupa ce femeia rupe legaturile cu familie, acesta incepe sa o exploateze discret, fortand-o sa intretina relatii sexuale cu alti barbati. Aceasta este momentul scadentei, cand femeia practic ii aduce profit fata de investitia initiala. Fiind in situatia de a nu avea o alternativa, femeia ramane in aceasta relatie ani intregi pana cand nu mai e profitabila. Proxenetul trece atunci la urmatoarea victima.

Femeia prostituata ascunsa simuleaza apartenenta la o clasa sociala superioara pentru a stabili legaturi cu diferite persoane de acelasi nivel social. Prostituatele ascunse sunt foarte mobile in diferite medii sociale in care se afla „tinta”, desi nu provin din familii ce au preocupari reale catre acestea. Prezenta acestor femei in acele locuri public se datoreaza exclusiv interesului de „a agata” un barbat bogat cu care sa se cupleze si de pe urma caruia sa aiba beneficii materiale cat mai mari. Pe termen lung ele urmaresc o casatorie care sa le ridice pe scara sociala. Dar, in lipsa gasirii unui pretendent bogat si naiv, se multumesc si cu remuneratii „mai mici” dar care sunt oricum foarte scumpe pentru un barbat din clasa mijlocie. Asa ca, pentru perioada mai lunga sau mai scurta, ele pot practica prostitutie de lux pentru „domni rafinati si discreti”. De aceea ele detesta sa fie abordate de un barbat din clasa mijlocie.Cele cu ambitii mai mici chiar sunt angajate ca „animatoare” in diferite localuri, cluburi, sali de gimnastica sau alte locuri de acest fel, pe simplul post de persoana care atrage potentiali clienti barbati doritori de aventura. Dorind sa o impresioneze o astfel de „angajata” cumpara cat mai multe produse de acolo. Aceste femei primesc salariu lunar tocmai in functie de cat de seducatoare sunt cu naivii care cred ca le pot cuceri.

Indiferent daca sunt prostituate ascunse de lux sau animatoare, aceste femei sunt la fel de inselatoare precum escrocii afectivi pentru ca nu vorbesc despre „meseria” lor. Ele par in mod inselator niste femei de rang inalt care vor sa-si gaseasca jumatatea insa nu si-o gasesc. De la distanta par niste zeite ratacite pe pamant, printre muritorii ce nu sunt de rangul lor. Pentru ca par niste sfinte, unii barbati se indragostesc de ele si sunt gata sa le arunce averea la picioare. Pentru unii dintre ei o astfel de inselaciune careia ii cad victima e ultima.

Un fenomen foarte periculos de prostitutie ascunsa, aflat inca in stadiu incipient, dar in continua crestere in societatea occidentala, in special SUA, este cel al „regretului de dimineata”. Inainte de a intra in detalii privind manifestarea lui, as vrea sa descriu mai intai un tip de viol voalat (practicat de unii barbati) fata de care acest abuz al potentialelor victime s-a adaptat. El consta in punerea de somnifere in bauturile femeilor la petreceri, urmata de rapirea lor atunci cand sunt in stare de ebrietate sau inconstienta pentru a avea relatii sexuale cu ele, in conditiile in care nu-si pot exprima clar dezacordul. Mai jos observam un astfel de experiment social .


Feministele au dreptate atunci cand deplang acest gen de abuz al consimtamantului. Dar exista violatori care folosesc cu predilectie substante pshihoactive spre a aduce femeile in aceasta stare de vulnerabilitate. Jucand rolul unei persoane apropiate victimei, si fara capacitatea ei de a convinge trecatorii de contrariu, violatorii nu atrag atentia asupra lor decat ca niste frati sau iubiti sau soti ghinionisti. Femeia e vazuta ca fiind depravata. Practic vorbim despre aceeasi crima care se face si fata de copii, ademeniti prin diferite compensatii sa accepte raporturi sexuale. La varsta lor ei nu-si pot da inca acordul pentru relatii sexuale datorita imaturitatii. In acelasi fel nu-si poate da nici femeia. In tarile cu sisteme sociale mai apropiate de dictatura clasica asa ceva nu este pedepsit de sistemul juridic. Se considera ca e datoria femeii sa se protejeze si sa nu relationeze cu strainii. Intr-o societate cu traditie democratica ce respinge discriminarea, insa acest argument nu se sustine. Criteriul principal pentru a considera crima o astfel de practica este lipsa de episoade de intoxicatie cu substanta psihoactiva. Faptul ca o femeie isi pierde cunostinta pentru prima data in urma ingerarii unor astfel de substante, e nefiresc, si ascunde un viol de intoxicatie.

Cred ca trebuie clar precizate circumstantele in care femeia a ajuns la starea de euforie sau toropeala. Daca ea se afla la o petrecere sau intr-un anumit local si comanda o bautura nealcoolica sau slab alcoolizata, care o aduce aproape de coma alcoolica atunci e clar ca un binevoitor i-a strecurat discret substante periculoase in ea. Aici sunt semnele unui viol. Nu acelasi lucru se intampla cu anumite femei care isi fac profesie de a acuza de viol pe banda rulanta diferiti barbati pentru a obtine beneficii materiale de la ei. Insa daca femeia se duce de buna voie in locuinta unui barbat si consuma cot la cot cu el substante psihoactive, asta inseamna o asumare a consecintelor care vor urma in urma slabirii controlului de sine al barbatului, atunci asa ceva nu e viol.

Consumul de substante psihoactive in intimitatea locuintei unui barbat conduce foarte frecvent la slabirea inhibitiilor si la un astfel de eveniment. Femeia trebuie sa-si asume acesti pasi pe care ii face cu un barbat si sa se opreasca la timp, daca vrea ca lucrurile sa nu avanseze intre ea si respectivul barbat. Consider ca e de datoria ei sa-si pastreze controlul si sa nu exagereze cu alcoolul, la fel cum exhibitionistele trebuie sa-si practice viciul in alta parte decat in zonele rau famate, unde exista riscul de viol. Este o regula universala a relatiei dintre sexe. Corpul femeiesc gol ii provoaca barbatului o supraexcitatie irezistibila, iar pierderea controlului se intampla atunci cand instinctul sexual invadeaza campul constiintei. De asemenea, nu e viol atunci cand asa ceva se intampla intr-un local public, in interiorul unui grup de prieteni.

Exista situatii in care asa ceva se intampla intre vechi prieteni; femeia isi doreste o relatie amoroasa peste cea de prietenie, dar barbatul isi doreste o aventura de o noapte. Ca razbunare pentru orgoliul ei ranit, femeia il acuza in ziua urmatoare de viol prin inhalare de substanta, prin asa-numitul fenomen al regretului de dimineata. Exista barbati care simuleaza aceasta prietenie fata de femeile doritoare de relatie amoroasa tocmai pentru a ajunge in acest punct. Exista barbati care sunt interesati mai curand de o poligamie invelita in ceea ce se cheama „prietenie cu beneficii”, adica fara responsabilitatile traditionale de cuplu. Vina lor in aceasta situatie e aceea ca nu spun direct si in momentele de luciditate femeii ca vor doar sa aiba o aventura scurta cu ea. Dar, nici femeia care intra in acest joc nu spune clar barbatului ca doreste o relatie clasica in momentele premergatoare starii de euforie cauzate de ingestia de substante psihoactive. Cert este ca, pusa in fata faptului implinit, ea nu accepta o relatie deschisa si il acuza de viol dupa o astfel de noapte de petrecere.

In acest caz barbatul ar fi bine sa-i spuna de la inceput femeii ca e poligam, sau ca are pe altcineva la care nu vrea sa renunte, si ca doreste de la ea doar o aventura pasagera. Dar abuzul lui nu e un viol. Un grup de prieteni au consumat de buna voie substante psihoactive sau femeia s-a dus de buna voie in locuinta respectivului barbat si au consumat de comun acord astfel de substante. Nu iau in calcul in acest context comportamentele sexuale excentrice la care femeia nu a consimtit, care fac obiectul unei alte discutii  . Ma refer doar la contactul sexual normal care se intampla in urma acestui gen de situatii.

Dar, pe langa barbatul abuziv ce incearca sa forteze consimtamantul natural al femeii pentru relatii amoroase, exista si femei care incearca sa forteze consimtamantul natural al barbatului de a intra intr-o relatie traditionala de cuplu prin aceasta usa din dos a petrecerilor desantate. Nu-i tocmai cel mai potrivit mod de a incepe ceva in general. Adica si ea ar trebui sa amane aceste petreceri pana cand cuplul se va suda si va fiecare stii ce vrea de la celalalt. Altfel, in situatia in care observa ca partenerul nu vrea sa intre intr-o relatie amoroasa clasica, ea schimba macazul si il acuza de viol. E foarte greu aici de a vedea din partea cui vine abuzul sau care e mai mare. In Romania si probabil ca in multe din tarile Europei de Est si nu numai, se practica o astfel de casatorie fortata de judecator ca urmare a unui viol clasic, survenit in conditii de luciditate. Chiar daca nu se manifesta ca viol, ci ca relatie liber consimtita, justitia obliga barbatul in aceste tari la casatorie cu femeia parasita, in conditiile in care virginitatea era considerata o virtute majora, iar pierderea ei, un handicap.

Din cate am vazut eu, multi judecatori din SUA il condamna pe barbat de viol in urma regretului de dimineata, fiind facuti astfel responsabili pentru ca ambii parteneri si-au pierdut controlul in urma ingerarii de substanta psihoactiva. E nefiresc ca femeia care a facut acelasi lucru e absolvita de orice vina si barbatul e pedepsit ca vinovat. Intr-adevar, femeile trebuie supraprotejate, dar nu atat de discrimante pozitiv incat sa se ajunga la extreme, cu barbatul declarat vinovat si femeia ca nevinovata. Nu mi se pare normal doar ca barbatul sa fie pedepsit. Mie mi se pare in acest caz un jihadism inversat: daca in anumite tari arabe femeia e pedepsita dupa ce a fost violata, acum in Occident ajungem sa pedepsim barbatul pentru ca femeia nu are grija de corpul ei.

Desigur, lucrurile nu s-au oprit aici. Simtind predispozitia nenuantata a judecatorilor de a pedepsi violul de inconstienta practicat de unii barbati, in lumea occidentala devine din ce in ce mai vizibil acest fenomen al „regretului de dimineata” , care ascunde de fapt o prostitutie mascata. Observand predispozitia justitiei occidentale de a pedepsi predominant barbatul in aceste cazuri de euforie cauzata de ingestia de substante, au iesit la suprafata doua categorii de femei care se folosesc de retorica feminista spre a-si pune in practica interese financiare tipica prostituatelor mascate sau razbunarea tipic feministelor radicale pe care le voi descrie mai detaliat aici . In acest ultim caz ea joaca acest rol din postura de feminista radicala ce vrea sa pedepseasca barbatii Casanova despre care voi detalia in urmatorul articol , si nu e interesata primordial de recompense materiale, dar nu le refuza nici pe acestea. Voi detalia aceasta idee ulterior aici  . Ele simuleaza buna dispozitie, eventual chiar consuma cateva pahare de alcool, dupa care agata un barbat ce pare instarit si are relatii intime cu el. Prostituata ascunsa e interesata de o relatie de profit. Daca in perioada de dupa consumarea actului sexual, el da dovada ca nu are suficienti bani incat sa-i satisfaca nevoile, atunci ele ii dau in judecata pe baza faptului ca ar fi profitat de starea lor de mahmureala pentru sex . In urma acestui „regret” planificat, aceste femei il acuza pe barbatul in cauza de viol si primeste despagubiri.

Criteriile pentru descoperirea acestui gen de femei trebuie sa fie ferme. In toate cazurile de acest gen pe care le-am intalnit pe internet barbatul isi doreste o relatie cu cea care il acuza de viol, insa ea e cea care refuza. Acest lucru e cam nefiresc, daca tinem cont ca ea insasi a fost de acord sa consume impreuna cu el substante psihoactive, ceea ce anunta iminenta ajungere la raporturi sexuaele. Exclud de aici refuzul ulterior al unei femei datorita preferintelor sexuale excentrice ale barbatului. Iata ca acest caz se diferentiaza ebirn fata de cel al barbatului abuzator, in cautare de relatie de prietenie cu beneficii cu colegele sau prietenele, dar nu o relatie clasica de cuplu cu ele. Unii barbati inca nu inteleg aceasta strategie parsiva a acestor femei si chiar vor sa ramana in relatie amoroasa cu ele, desi sunt dati in judecata. Desigur, ele nu sunt interesate de asa ceva, ci de profitul maxim sau de razbunare. De aceea ele cer despagubiri in urma acestei actiuni in instanta.

Lucrurile trebuie aici judecate foarte atent! In cazul prostituatelor mascate trebuie vazut daca femeia care face acuzatii de viol isi castiga meritat statutul social, respectiv in urma apartenebtei unei familii instarite sau a unui job suficient de bine platit. Nu se poate ca o femeie care are cativa ani de experienta in diferite joburi, si eventual cu referinte proaste de la colegi, sa traiasca un nivel viata aflat peste media salariatilor comunitatii, ca somera. E un indiciu ca ea practica prostitutia mascata. Iar o acuzatie de viol venita de la o astfel de femeie ar trebui mai curand sa ii aduca ei insasi cercetari judiciare fata de modul in care a acumulat averea.

Pe langa abuzul necomunicarii profesiei, in interiorul institutiilor exista riscul sa se consolideze un nou tip de coruptie prin prostitutia mascata. Ea este reversul hartuirii sexuale intrainstitutionala despre care am analizat aici  . Asa ceva este la fel de periculoasa ca ea pentru ca o implica indirect; ea ii da idei unui potential barbat abuzator sa o aplice in relatiile de munca. Daca in cazul descris in linkul acesta barbatul hartuieste femeia prin diferite piedici la locul de munca spre a-i impiedica avansarea, in cazul prostitutiei mascate, ea poate sa il seduca initial pentru a avea raporturi sexuale si apoi sa il santajeze sa-i faciliteze accederea intr-o pozitie nemeritata sau a unei recompense oarecare, sub acuzatia de viol in urma „regretului de dimineata” transformat in regret de luna viitoare.

Ei bine asa s-a intamplat cu unele dintre acuzatoarele #metoo care au ajuns sa acuze de viol in urma regretului de anul trecut sau din secolul trecut… Ele au incercat sa isi foloseasca talentele auxiliare ale seductiei pentru a primi un rol sau altul, si au fost pana la urma refuzate. Dupa ce au vazut ca n-au primit plata cuvenita, au schimbat retorica in cea a violului dupa regretul din secolul trecut. Desigur, producatorii si regizorii de la Hollywood sunt niste fiare in a le da indicii false, si a le face sa creada ca „s-ar putea”, dupa cum am mentionat deja in acel link. Insa daca si tu ca actrita intri in acest joc periculos al pokerului din viata reala, descris in manipularile isteroide de mai sus, risti sa pierzi. Ceea ce s-a intamplat cu ele.

In urmatorul articol voi analiza si cea de-a 3-a categorie de abuzatori nonviolenti de cuplu, respectiv persoanele cu comportament seducator de tip isteroid


Niciun comentariu:
Write comments

Popular Posts

Etichete