Baldovin Concept censured on Facebook

(ro- for English scroll down) Baldovin Concept a fost pentru o perioada in imposibilitate de a fi publicat pe Facebook. Probabil ca unii dusmani ai sigurantei femeilor au fost deranjati de articolele scrse aici in ultimul an, si l-au raportat masiv ca spam, desi continutul sau nu contine reclame si nu vinde nimic. La rugamintile mele, dvs. cititorii ati contraraportat ca spatiu sigur care nu incalca standarderele comunitatii, pentru care va multumesc.

Eng- Baldovin Concept was for some time banned to be published on Facebook. Probably some women's security enemies were disturbed by the last year's articles I wrote here and received multiple negative spam reports to Facebook, although its content doesn’t contain advertising or any kind of commerce. But due to my asking for help, you the readers counter-reported this space as safe, not going against the Facebook Community Standards, so I thank you for that.

18 ianuarie 2009

Sistemul politic modern este un sistem mafiot

English version here:

In societatea moderna la fel ca si in cele anterioare ei taxele si impozitele nu sunt percepute in principal pentru a fi intoarse in comunitate, in favoarea ei. E adevarat ca o parte din acestea se intorc in comunitate. Dar asta abia dupa ce sunt platite salariile privilegiatilor social, a soferilor lor, a servitorilor lor etc. Aceste salarii sunt cele mai importante si se platesc indiferent ce acesti privilegiati pot sa faca pentru comunitate. Daca mai ramane ceva din buget dupa aceasta impartire atunci se poate da si iluzia cum ca ei chiar le si merita, dand eventual iluzia ca ar face un serviciu comunitatii. Dar daca nu a mai ramas destul din buget dupa aceasta corupere originara pentru a stropi un pic ochii prostimii atunci situatia va semana a oligarhie asa cum e in America Latina. De aceea sunt ferm convins ca G. Bush, Bill Clinton sau altii nu sunt mai buni si mai morali decat Saddam Hussein sau Fidel Castro doar ca poporul american are mai mare experienta in capitalism decat cel cubanez sau irakian. Poporul american este mai productiv si aduce mai multe fonduri la buget si astfel ca politicienii si cei pe care ii acopera isi permit sa fie ceva mai umani.

Evident ca, preocupati sa isi limiteze unul altuia puterea si sa plateasca astfel o birocratie stufoasa bugetul niciodata nu se va intoarce in comunitate decat ca o mica parte din ce a fost initial. Taxele si impozitele la ora actuala reprezinta varianta cosmetizata a sclaviei Evului Mediu si antichitatii. Sclavul modern nu mai poate fi tinut cu lanturi ci are nevoie de libertate. Sclavul modern este, mai nou, un sclav creativ… Muncile de rutina pe care le facea sclavul medieval si antic se fac mai nou cu tehnologia, cu masinile asa ca in societatea moderna e nevoie de un sclav care sa se si creada liber. Desigur starea asta de sclav modern nu e chiar placuta desi parca e ceva mai buna decat cea de sclav medieval si antic. Dar, nici o problema! Nu va impacientati! Sistemul a venit cu o rezolvare si pentru asta! Povestea cu ”contractul social”, despre cum a mers el cetateanul si a semnat pentru ca politicienii sa il reprezinte e numai buna pentru reparatia unui astfel de sentiment umilitor pentru sclavul modern. Dar eu personal nu imi aduc aminte sa fi semnat un astfel de contract; trebuie ca dormeam ori am fost beat cand l-am semnat ca tare e nefavorabil omului de rand. Hai mai bine sa spunem ca nu l-am semnat deloc si tocmai de asta fac galagie si arat ca sunt furat sistematic de cei carora trebuie sa le ”onorez” contractul pe care nu l-am semnat. Adevarul e ca eu vad cu totul altfel un astfel de contract. Nu as semna deloc un contract care sa spuna ca sunt de acord ca tu sa pleci cu banii mei in palatele tale unde sa bati apa in piua. Nu nu! Nu semnez asa ceva desi pentru societatea moderna parerea mea de om simplu nu prea conteaza. Totusi am sa o spun aici pentru a arata cat de mafiot poti fi tu politicianule!

O politica adevarata nu inseamna sa vii cu armatele pentru a jupui pe cei deja saraci pentru a-i parazita, pentru a se crea averi pe spinarea lor si apoi sa le dai iluzia ca sunt liberi. O politica adevarata este sa convingi omul de rand sa contribuie cu puterea lor politica si financiara sa construiasca cutare pod, cutare fabrica sau cutare proiect. O politica adevarata inseamna si posibilitatea de a spune NU la fel cum faci si cu produsele de la supermarket. Daca cutare produs nu ma ajuta nu cumpar! Improvizez. Numai cand sistemul ar functiona astfel se poate spune ca politica este facuta in folosul intregii comunitatii. Nimeni nu face asta astazi decat partial si nesemnificativ si asta dintr-un motiv foarte simplu; e mult mai usor sa te prefaci ca muncesti in spatele usilor inchise intr-un spirit conservator si ironic/cinic fata de fraierul de pe strada care trage ca cainele sa supravietuiasca decat sa vina si sa te bata la cap si sa te intrebe care e activitatea ta. Privilegiatii societatii proveniti din vechii jefuitori de comunitati lipsite de aparare fac asta cu mare succes de cateva mii de ani. Au cladit imperii practicand asta. S-au perfectionat in arta parazitarii.

Se spune ca nimeni nu poate scapa de impozite si taxe. Evident o pacaleala menita sa il faca pe sclav sa creada ca nu exista ceva mai bun decat a-i oferi bacsisul obligatoriu politicianului in schimbul unui spectacol de circ costisitor. Politicianul nu plateste nici un fel de taxe chiar daca oficial asa pare. Politicianul societatii moderne nu produce nimic concret. Tot ce face el este sa creeze iluzii in ochii electoratului care apoi se transforma in promisiuni neonorate. El plateste taxele din taxele pe care sistemul le canalizeaza catre buzunarele lui asa cum a fost intotdeauna. Adica „dati-mi voi toti cate un dolar si apoi eu va dau la voi toti un dolar”. Smecheria politicianului e ca iti ia un dolar si iti da inapoi mult mai putin, de cele mai multe ori minciuni. Sistemul reuseste sa faca asta cu o precizie absolut fabuloasa. El paraziteaza pe cei ce produc cu adevarat ceva. Adevarata grija a politicianului e sa puna in aplicare sistemul, adica sa fie carismatici, sa dea incredere si sa nu produca intrebari omului de rand cu privire la soarta fondurilor si sa il faca pe sclav optimist.

Politicianul societatii moderne nici macar nu reprezinta cetateanul, vointa politica a acestuia in interiorul sistemului chiar asa manipulata cum e de sistemul de invatamant si media. Adevaratele masuri sociale nu se iau de cei alesi direct prin vot. Iar daca unele masuri se iau in favoare cetateanului totusi cu diferite proceduri si alte smecherii sistemul va amortiza in scurt timp o astfel de situatie in asa fel incat „solutia” sa devina ineficienta pentru fondul problemei. E clar ca asta e doar asa de praf in ochi aruncati sclavilor. Adevaratele masuri politice se iau la nivele nici macar banuite de omul de rand. Votul si campania electorala sunt niste formalitati. Ce bine da un Obama, primul presedinte de culoare in ochii sclavilor americani! Cum sa mai fie adevarat ca unii ii asupresc pe altii din moment ce cel mai puternic om al lumii a ajuns un negru? Aproape ca nu mai crezi ca a existat sclavie. Ori, daca crezi asta atunci in mod cert astazi nu mai e! Pai uite ca sclavii s-au eliberat! Astazi ajung presedinti de stat, joaca in filme, sunt vedete! Nu mai exista domn‘e nici un sclav! Poporul american, popor destul de destept totusi si-a pierdut in mod dramatic increderea in sistem si politicieni o astfel de masura e in e menita sa ii mai motiveze pentru alti patru ani. Oricum, in situatia in care planul cu Obama ar fi dat gres atunci masonii ascunsi ai sistemului aveau pregatita o alta premiera istorica pentru a reface cate ceva din increderea cu pricina: prima femeie presedinte din istoria SUA. Uau! Parca iti vine sa iei si tu parte la istorie, nu?

Iata ca de fapt politicianul e doar un risipitor. El produce doar iluzia ca omul de rand poate schimba ceva. Ce-i drept asta contribuie la moralul sclavului si il poate face mai productiv. Numai ca punctul de vedere al sclavului este facut sa dea dreptate stapanului in orice situatie. Asa ca realitatea pare un pic a cerc vicios. Pentru omul care nu vrea sa fie sclav si nici n-are nevoie de idealuri si optimism politicianul nu produce nimic. Faptul ca politicianul ma face pe mine care imi vand foarte scump sau deloc libertatea pentru a deveni optimist nu inseamna nimic. Nu am nevoie sa devin optimist pentru ca nu am in mine germenele pesimismului asa cum il are sclavul propriuzis prin starea sa.

Din pacate nu numai ca politicianul nu produce nimic constructiv pentru comunitate dar prezenta sa in sistem este in masura sa produca artificial conflicte asa cum arata foarte bine Adam Curtis in documentarul „Puterea cosmarurilor”, cel mai bun documentar pe tema politica pe care l-am vazut vreodata. O astfel de actiune este specifica mafiei insesi care mai intai iti aranjeaza o intamplare nefericita dupa care te apara in schimbul taxei de protectie. Dupa caderea blocului comunist si a dusmanului traditional al Occidentului „axa raului” a devenit alta si in mod cert se vor gasi in continuare alte cosmaruri pentru omul de rand in asa fel incat politicianul si armata sa sa il apere si sa para un fel de Dumnezeu pe pamant.

Niciun comentariu:
Write comments

Popular Posts

Etichete